Første testmiddag

15. oktober 2011 var fyrste gongen vi kunne dekke på i ei ferdig bygd matstove og servere fire rettars middag til glade operaentusiastar!

Første utgåve av matstova, der alle måltid på Balsnes gard skal serverast.

Både vertskap og gjestar hadde ein flott kveld, og vi gler oss til å teste meir før vi opnar dørene «på ordentlig»!

Forrett:
Einerrøykt laks frå Svanøy med pepperrotkrem, heimelaga knekkebrød, ruccola og balsamicokrem
Vin: Dönnhoff Riesling Trocken 2010

Mellomrett:
Kvitløksbrasert indrefilet av Balsnes-lam med eplegele av Flo-eple

Hovudrett:
Medaljongar av ”Haua-hjort” med sesongens grønnsaker, fløytegratinerte poteter og rødvinssaus
Vin: Crozes Hermitage (Domaine du Colombier ) 2008

Dessert:
Heimelaga karamellpudding med bringebær frå Innvik
Vin: Madeira Malmsey 5 Years Old

PS: Det høyrer med til historia at vi i juli hadde sommarfest med ca. 25 av slektningane våre, og vi brukte matstova når middagen vart servert. Ein liten detalj var imidlertid at golvet ikkje var ferdig lagt, kjøkkenet var ikkje ferdig , i tillegg til at lister og interiør glimra med sitt fråvær… Men kjekt var det å møtast uansett!!

Advertisements
Dette innlegget vart posta under Mat, Matstova, Opplevingar. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s